Ingenius Hypotheek Adviseurs
Campagne / Posters / Photoshoot
INTRODUCTIE

Ingenius Hypotheek Adviseurs is een bureau die bemiddeld tussen jou en de bank. Ze zijn gespecialiseerd in hypotheken maar ook voor verzekeringen kun je bij dit bedrijf terecht.

Ze staan erg hoog genoteerd bij de bekende consumentenrecensies bedrijven zoals Independer, Trustpilot e.d. Ik heb mijzelf al 3 keer bij Ingenius laten adviseren over alle mogelijkheden binnen hypotheken. Mijn contactpersoon is eigenaar Nathan. Een slimme, aardige, vlotte jongeman. Begin 2020 vroeg Ingenius of Sinisters.nl wat kleine opdrachtjes kan verwezelijken. Daar zeg ik uiteraard geen nee tegen. 
PHOTOSHOOT

Eerste taak voor mij was het organiseren voor een formele photoshoot. Ingenius wilt op de markt meer professioneel overkomen en daarbij horen ook goede fotos. Ik heb mij pas echt verdiept in het fotograferen. Dit is een ideale start voor deze samenwerking met Ingenius.

Al kunnen de foto's toch een stuk beter, was ik aardig tevree met het resultaat. Ik moet wel leren dat ik iets langer er over kan doen, omdat sommige toch iets minder kwalitatief slechter zijn dan sommige andere fotos. 

©Sinisters.nl

NIEUWE STYLE

Voor de tweede opdracht was het de taak om POSTERS te maken. Best lastig, want Ingenius heeft niet echt een HUISSTIJL. Ze hebben wellicht een logo maar verder was er niks. Dit is de tijd om hier een beetje verandering in te brengen. Het iconische labeltje met het huisje zal ik moeten gebruiken om te spelen met een huisstijl. Waar Ingenius uiteindelijk het meest bezig is, is het verwezenlijken van mensen hun droom. Bij hun droom hoort ook VERHUIZEN. Met die gedachte kunnen we verder. 

©Sinisters.nl

Ook vond ik het gebruik van kleuren beperkt. Hun kenmerkende goud speelde alleen met de kleur blauw. Het is tijd om wat extra kleuren toe te voegen. Juist in tijden als deze moet je eruit springen. Krachtige kleuren moeten een onderdeel zijn van het pallet. Ook al hoef je deze kleuren niet als hoofdkleur te gebruiken. 

©Sinisters.nl

©Sinisters.nl

©Sinisters.nl

©Sinisters.nl

©Sinisters.nl