Shine Dental Care, een moderne mondverzorging kliniek. Mondhygiëniste Wendy Laurijssens nam contact met mij op om voor haar start-up een logo te ontwerpen. 
Chique, professioneel en strak luidde de opdracht. Wendy had zelf al wat ideeën over het logo. D.m.v. een Skype gesprek ben ik meer te weten gekomen wat ze nou eigenlijk echt wilt. Eén eis! Goud! Het logo moet 'Shinen'. 
In het begin proces was het mij al snel duidelijk dat ik niet alleen aan het creëren van een logo moest denken. Eigenlijk met minimale informatie werd er een goed logo verwacht. Ik ben deze opdracht ingegaan dat er nog helemaal geen style is. 
Na tientallen concepten kwamen we tot een vorm die we beide goed vonden. Simpel, duidelijk en modern. Na deze opdracht volgde al snel een nieuwe opdracht om briefpapier + visitekaartjes/afspraken kaarten te ontwerpen. Dan ben je als vormgever al snel blij dat je niet alleen aan een logo heb gedacht, maar ook aan font kleuren en elementen die je kunt gebruiken om deze mondverzoring kliniek echt een eigen vormgeving te geven.