Start Icons Animation

Start Leefstijl Coaching; de naam van een nieuwe organisatie van Annegreet Moree. Deze flamboyante dame kwam bij mij terecht met de vraag: "Zou jij mijn huisstijl kunnen maken?" Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.
Qua uitstraling: persoonlijk, betrokkenheid, kwaliteit, actief/in beweging en gezond​​​​​​​.
Best een pittige briefing, al zeg ik dat zelf. Meteen kwam ik naar haar toe dat ik haar toch zou moeten inkorten op sommige 'requests'. Zelf heb ik er een ingekorte briefing van gemaakt. Kwalitatieve actieve en persoonlijke vibe!

Colors Start Leefstijl met eigen benamingen

Kleuren; Annegreets briefing was subtiel met lichte kleuren. Zelf vind ik dit erg tegenstrijden met dat de vormgeving ook activiteit moet uitstralen. Dan nog niet eens gesproken over het feit dat alle leefstijl coachen in 1 kleurenpalet zich bevinden. Met kleur kun je je onderscheiden en toch een emotie los wakkeren bij de consument. De bedoeling is dat je gemotiveerd bent/word bij het zien Start!
De hoofdkleur STAR YELLOW© (zelf bedacht) moet zorgen voor een positive vibe. Je raakt gemotiveerd bij het zien van de kleur. 
Leuke anekdote: In het begin van het denk proses kwam ik niet uit welke kleur ik zou gebruiken. Mijn vriendin Warja kent toevallig Annegreet en vertelde mij dat zij echt GEEL is. Hiermee ben ik gaan stoeien tot dit eindresultaat. 

Visitekaartjes met extra afloop in het logo!

Visitekaartjes; Ik ben altijd van mening dat een stijl moet groeien. Ook tijdens het design proses kom je problemen tegen die je pas op een later stadium kunt oplossen. Bij het vormgeven van de visitekaartjes kwam ik pas achter dat het woord 'START' meer kracht en beweging krijgt als het af wordt gecropt. Even een momentje van: "Ahhhhh, dat ontbrak nog eraan". Deze manier van afcroppen heb ik toegepast bij het STAR icon!
Concept poster Wie helpt je?
Concept poster Wie helpt je?
Concept poster Wat inspireert je?
Concept poster Wat inspireert je?
Concept poster Wie steunt je?
Concept poster Wie steunt je?
Concept poster Wat beweegt je?
Concept poster Wat beweegt je?